Godmorgon

Somnade om imorse efter att Älskling♥ kört hem mig, skönt!
Nu så håller jag på att packa lite grejer inför resan, får se hur det går , eftersom vi ska på 80års kalas i Finland så ska man ju ha finkläder med sig ! hmm jag hittar nog någon klänning eller tunika att ha på mig ,

Idag så har jag på mig ginatricot outfiten som jag shoppade häromdagen, mee love it!!


men nu är det dags att återgå till packningen!

See you later!

Dags att sova !?

Japp för Älskling♥ ska upp tidigt imorgon eller aa jag med såklart eftersom jag sover hos han, och han ska ju köra hem mig imorgon innan han åker till jobbet , sedan är det bara för mig att packa det jag ska ha med mig till Finland!

Sara fixade mina naglar idag, har tyvärr ingen bild men jag blev supernöjd iallafall, Tack gumman! ♥

Natti natti med er!

Äntligen !!

Nu har jag och Sara precis kommit hem från solariumet , gud så härligt det var !! och lite brunare blev man väl förhoppningsvis ;)



Förhoppningsvis så kan man sova hos Älsklingen♥ inatt såhär dagen innan man åker och är borta i fyra dagar!! =( tråkit !!
Kommer sakna dig Älskling♥ !!!

Men nu ska jag och Sara fixa lite käk!
Ciao!

Time for make up

Ja då var det dags att sminka sig för att sedan gå till jobbet, efter jobbet ska jag försöka få lite tid till att gå och sola ;)

ciao !

Frukost

Banan + Mjölk = bästa bantiningsfrukosten, både nyttigt och gott ^^ Sedan kan man ju äta den som man vill , men jag gör alltid bananmilkshake av det! riktigt mumsigt !!

Snart är det dags att gå till jobbet och jag ska verkligen försöka att motstå frestelsen att äta frukost med barnen, det blir morgonens challange det men jag måste lyckas! annars komer jag ju aldrig att gå ner de kilona jag har gått upp sedan förra somaren !

blivande shoppaholic ??

Haha nee troligtvis inte, men igår så hade dom ju tjejkväll på ginatricot i Nyköping och självklart var jag där, det var 20% på allt i butiken och då passade jag på att shoppa en hel outfit som kanske komer att passa bra på båten imorgon när man ska åka till Finland ^^


Väska (Vera) 199:-


Scarf (Lovisa) 79:-


Jeans (Silvia) 199:-


Knitted Cardigan (Jenny) 199:-


Linne (Mella tank) 129:-


Hela outfiten går på totalt: 802:-
Men eftersom det var tjejkväll så fick man ju 20% rabatt så det totala för denna outfit blev: 644:-

Haha oj vilket tidigt inlägg det här blir, ser att klockan bara är 06.26 , men men så blir det när man sover hos Älsklingen♥ när han ska upp och jobba =)

Liten bildbomb från igår

Godmorgon på er alla morgonpigga !
Jag har haft lite problem med bluthoothen på datan ett tag nu men äntligen så funkar den igen, så tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från igår när jag och Älsklingen♥ var ute på promenad med Zimba =)

Älskling♥ springer med Zimba


Zimba♥


Sen var Älskling lite fotograf ^^


Jag och Zimba sprang den sista biten


Men nu ska jag skynda iväg till jobbet =)
Ha en toppen dag , Puss!

Magnum Temptation Fruit

Kommer i en lyxig förpackning, har ett smarrigt chokladöverdrag och under chokladöverdraget gömmer sig den ljuvliga smaken av Cranbär och mörkchoklad blandat med vaniljglass ^^ mumsigt , den får ett extra plus för att det är Cranbär och chokladbitar i den =)



Men nu ska jag höra med Älskling♥ om han vill följa med mig ut och gå med Zimba!

Pussen!


Amazing weather !!

Underbart väder, har ägnat hela förmiddagen åt att slipa och lacka utemöbler,
Var alldeles nyss med Älskling♥ och Zimba till Pressbyrån och shoppade glass , samtidigt så såg jag att dom söker sommarvikarier dit , så det ska jag minsann köra på ! Men nu ska jag njuta av min "Magnum Temptation Fruit"  håll tummarna för att den är god!! ger den betyg senare , så att ni vet om den är värd att testa eller ej ^^

Kramizzz

Finally

Äntligen så har jag städt klart , så snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan åka till Älsklng♥ så att jag kan spendera hela morgondagen med han!

Underbar dag , var ute med barnen nästan hela dagen och på rasten så satte jag mig med några av mina kollegor på en bänk i solen , mys! men trots det känns det inte som att jag har fått någon färg .. men det ska de bli ändring på nästa vecka när jag börjar gå till solariumet !
Men nu väntar duschen!

Puss på er !

Tack för maten Älskling♥

Sa ju att det skulle smaka ljuvligt ^^

Nu ska jag ringa Carro en stund <3

Dags för mat ^^

Nu är maten klar , kommer nog smaka ljuvligt =)

Lagar mat

Står och lagar Lasangette med Älsklingen♥ men tog mig lite tid för att blogga lite grann ^^

Igår så var jag och Nastja i sthlm och skulle festa , men hur gick det? skulle ju nämligen sova hos Älsklingen♥ och sista bussen hem till han gick 0.25 vilket innebar att jag senast skulle ta tåget som gick från Sthlm C 23.12,
Jag och Nastja kom väl upp till Sthlm vid 19 tiden och då skulle vi träffa Jacob, Johan och Michal.
Vi drog hem till Jacob och skulle ?föra? lite, utan alkohol!! eftersom jag och Nastja druckit upp vinflaskan under tågresan!! Not a good idé!!
men iallafall så skulle vi sedan dra vidare , men då hade klockan redan blivit 21. ?45? ungefär , så kändes onödigt för mig att följa med dit , och jag och Nastja hade ju självklart blivit nyktra vid den här tiden, så vi hade inte speciellt roligt heller, och jag önskade verkligen att jag kunde följa med och festa med dom andra, men Nastja och Michal följde med mig till sthlm C och väntade med mig på tåget (änglar!)
Sedan gick Älskling♥ på tåget i Östertälje och vi drog in till stan och satte oss på centralpuben och drack lite grann, det var mysigt! är så härligt att sitta och snacka med Älskling♥ över några drinkar och shots ^^ haha gjorde nog av med 300:- där vilket kanske inte är så bra när man tänker på hur ens ekonomi ser ut just nu...

Men nu ska jag gå och vara social med Älskling♥ som redan har hunnit ställa in Lasangetten i ugnen =) Underbart med män som kan laga mat ♥

Deppig ...

Hade verkligen jättekul idag när man fick träffa några av sina kära vänner♥ Men ändå så kände jag mig så nedstämd hela tiden , fattar inte varför man ska behöva få sådana här svackor, kan man inte bara känna sig glad hela tiden ?? skulle ju vara så underbart!!
Det är för mycket som snurrar runt i mitt huvud! blir ju alldeles yr!!


färgar håret !

sitter här med färgen i håret och undrar hur jag ska hinna fixa allt innan 15 .30 !! färgen ska ju sitta i , i 45 minuter innan den ska sköljas ut , och sen ska man ju sminka och fixa sig.. jajja får väl stressa lite , Tvätten är ju iallafall avklarad!

Sedan blir det chokladbollar för hela slanten ;) så får nog skippa att äta någon middag så det väger upp sig , men det går nog bra ! =P

Imorgon ska jag åka till Älskling♥ efter jobbet =) Längtar!!!



Älskling♥ Jag saknar dig!

Tröööött!

Usch , ville verkligen inte kliva ur sängen imorse! Men var ju tvungen då jag skulle ut i tvättstugan och ladda maskinerna,  som nu snart är klara tror ja !
Sedan blir de nog av mot Lina hage där man ska träffa Nastja, Linn och Fiji för att fira chokladbollens dag ^^ mumsigt värre!

Men nu ut i tvättstugan för att sätta igång torktumlarna och torkskåpet!

Fy för deppardagar ...

Usch gillar inte dom här dagarna , då allt bara känns skit trots att allt egentligen är bra..
Jag oroar mig för mycket, tänker för mycket.. fast inte så konstigt eftersom jag inte vet om jag kommer att få några tider alls efter maj eller inte.. (på dagiset alltså)
Usch jag vill verkligen ha ett jobb så att jag vet att jag får lönen varje månad !
Och sen är det allt möjligt annat som dyker upp i huvudet och får mig att må skit !
Blir bara så trött på allt men mest på mig själv!
Åh ! nu behöver jag verkligen ta en jävla cigarettjävel ! jag tänkte sluta att röka men när man mår såhär ? , det går bara inte  =(



Trött på allt..


Nehep , nu ringer nog Nastja snart så tänkte passa på att springa och köpa cigg när man ändå har sällskap !
Kram på er , och jag hoppas att ni mår bättre än jag en dag som denna =)

Ciao♥


Fredag =)

Härligt! Äntligen fredag!
Ikväll blir det fredagsmys me Älskling♥ , vi har precis varit och shoppat godis och ska nog se på Knowing som börjar om tio minuter, men blir tidigt i sängs ikväll eftersom man ska jobba imorgon.

Hmm .. har inte så mycket att skriva men men skriver imorgon om jag hinner sitta vid datan något eftersom mamma och pappa ska ha gäster så lär nog inte vara hemma om jag får tag på Nastja, för då åker jag nog in till stan och firar henne lite i efterskott, hon fyllde ju 19 i tisdags !!!! =D

Men dags att förbereda för filmen nu,
Godnatt på er !!

Money money ^^

Jobbade hela dagen idag , härligt!! =)
Fick även några timmar imorgon, Härligt , då får man lite pengar iallafall ;)
Men synd eftersom jag blev tvungen att ställa in kvällen med Älskling♥ men jag får åka till han imorgon när jag slutat jobbet istället , skulle sluta 11 så de blir härligt !
Förhoppningsvis skiner solen också så vi kan ta en långpromenad, mys mys ♥



Men nu blir de tv o sen sovadags så man orkar upp imorgon,
Kram kram på er ♥

sol !! =)

Härligt väder idag , ska strax röra mig mot tåget, ska bli härligt att träffa Emlii och snacka lite =)

Just nu så pratar jag med Carro i telefonen , kul att höra leksaken (som Theo fick i dop-present) sjunga ;P



Saknar min Älskling♥
men nu ska jag åka och träffa Emlii!

Hmmm... redan trött ..

Sitter och pratar med Älskling♥ i telefon och bör nog gå och lägga mig snart , så trött som jag är! Usch .. ogillar verkligen att bara sitta och tråka hemma .. , blir så himla trött och uttråkad då !

Så nu tror jag att det är dags för kvällsciggen när man ändå har Älskling♥ som sällskap ^^

Och imorgon kommer det att bli en härlig dag på stan med Emlii !

Puss och godnatt på er !

Gott me mat i magen !

Har sökt två jobb idag, hoppas man åtminstone får komma på intervju på en av dom!
Nu så har jag precis käkat och tänkte ringa Carro och ta en cigarett i solen nu, mys mys !



Puss så länge !

Hemma...

... och har städat ! Duktig  jag är ! haha.

Snart kommer min Älskling♥ hit en sväng och äta lunch med mig nu när han har bytt däck på bilen , och sen blir det jobb för mig och bilmeck för underbaraste Älskling♥

Usch .... måste verkligen söka jobb nu alltså! börjar få panik inför att bli arbetslös, för nu närmar det sig ju verkligen .. sista Maj har man inget jobb längre ! eller jo helgjobbet har jag ju kvar men där tjänar man inte mycket i månaden!
Vill ju helst av allt ha ett heltidsjobb så man kan komma hemifrån någon gång !!


Bild från igår när vi var ute med hunden ♥

Filmtajm me Älskling ♥

Dags för good luck chuck nu med underbaraste Älskling♥
sen blir det nog sängadags, jobb imorgon fast först städning , jobbigt!! men måste göras!

Så godnatt med er folks !

Theo's dop =)

Har precis kommit hem från Theo's dop =)
Underbart fint det var !
Vill verkligen flytta närmare Carro så att man har gångavstånd eller åtminstone bara en kvarts bussresa !
Nu får man bara hoppas på att man inte jobbar när det är Malma marknad så man kan åka dit  och träffas igen =)

Snart blir det mat här hos Älskling♥

Redo att dra till stan =)

Sådär , då e det dags att gå till bussen och skicka iväg ett sms till Älskling♥



Ciao så länge !

lääääääääääääääänge sen !!!

As läääääänge sen jag skrev här alltså!
Men funderar på att börja skriva igen , behöver ju trots allt få ur mig alla funderingar och tankar ibland utan att göra så någon tröttnar på mitt tjat ..

Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan dra ner till stan där Älskling♥ ska plocka upp mig för att sedan åka vidare till besiktningen.
Hoppas bilen går igenom!! =)

Puss så länge!


RSS 2.0