Jag älskar dig!

du lille där inne i magen!
Jag älskar att känna dig sparka och boxas fast det gör ont ibland så du kan väl försöka vara lite försiktig min lilla skatt?
Jag älskar dig trots alla märken som börjar uppenbara sig i min annars så släta hy nu när du vill ha mera plats!
Jag älskar dig även om jag har svårt att lämna mitt gammla liv men även fast att jag kommer sakna det som varit så kommer ingenting att göra mig lyckligare än du♥
Jag älskar dig fast att jag inte vet vem du är, hur du är, och vem du kommer att bli..
Jag älskar dig men jag är så rädd för all smärta som kommer bli när du ska komma hit till oss vår älskade son♥
Jag är rädd att uppgiften att vara din mamma ska bli alltför svår, men jag lovar dig att göra allt jag kan för att vara den bästa mamman för dig!
Jag älskar dig min underbara älskade unge och jag längtar så tills jag får se dig i ögonen och tala om för dig hur mycket jag älskar dig min skatt!♥



Jag längtar efter dig! ♥

Gravid vecka 30

hämtat från Vardguiden.se

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

Vårdguiden

Dalarna

Hello!
förlåt jättedålig uppdatering men har faktiskt inte orkat uppdatera , men rasmus seebach var asbra! =D
jo vad har hänt .. vi har fixat spjälsäng (tack mamma och pappa) och skötbord, vi har även smort upp vår vagn då den knarrade väldigt så nu är den tyst igen :) underbart!

japp tio veckor kvar sen är han beräknad den lilla!! nedräkningen har börjat! eller vad säger ni ?? =D

Idag far vi till Dalarna, Underbart med midsommar där!
så idag blir det att packa ner det sista vi ska ha med oss och sen bär det av.

Lite hattigt inlägg men hoppas ni förstår iaf ;P

Rasmus Seebach på grönan idag!!!! =D

Yes!!!!! Idag kommer han till Grönan!! underbart!! :)



Den känner ni väl igen ?? :) men den här då??



Och den här ?



Skulle vilja lägga upp alla hans låtar här men tre får räcka :)

Hihi känner mig som en galen fjortis och det bubblar av glädje i hela kroppen av att jag ska få se han live idag!! :D  Men innan Grönan så ska jag och älsklingen på föräldrautbildning hos barnmorskan!
men nu ska jag fortsätta spela rasmus låtar på högsta volym och fixa iordning mig!

Fy vilken dag! Känner mig otroligt uppsväl...

Fy vilken dag! Känner mig otroligt uppsvälld och fet och svettas som en gris gör ja också.. Deprimerad? Ja! Men ja lär få stå ut i minst 12 veckor till .. Åh , orkar inte !!! Speciellt inte om det ska vara så här varmt hela sommaren!


Vecka 28!



Tiden går så fort nu! redan vecka 28 och endast 90dagar kvar! Kanske låter som ett tag men de där 90 dagarna kommer nog bara att flyga förbi eftersom vi ska resa lite och ha fullt upp under sommaren!!

Och självklart ska ni få se bilder på vår efterlängtade vagn som vi hämtade igår =)







Det ända som saknas nu är bebisen som ska ligga och gosa i den! :)
Sedan fick vi även en massa smått och gott i babyboxen som vi hämtade b.l.a :
  • Blöjhink
  • Blöjor
  • Tvättservetter
  • Amningspads
  • Philips avent nappflaska
  • Samt reklam och information om lite olika företag och produkter

Glad igen - Rasmus Seebach



Älskar hans skiva och på måndag så kommer han att uppträda på grönan, man kan lungt skriva upp att jag kommer vara där ;) !!

Vagnen är på BABYLAND!!

Äntligen så hörde Babyland av sig och sa att vagnen har kommit så nu är det bara för oss att hämta den!!!
Nu känns det som att det verkligen går framåt och snart så kommer jag att ha min lilla plutt i min famn ♥

Denna Onsdag ser ut såhär:

  • Plugga hos Sanne
  • Hämta vagnen samt en babybox på Babyland
  • Käka något snabbt ?donken?
  • Förlossnings föreläsning på Södertälje sjukhus
Yes mer händer nog inte idag förutom att gå och svettas ihjäl i denna värme ;P

Lite sent ute men - Gravid vecka 27

Hämtat från: vardguiden.se

Barnet

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

Mamma

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

Klåda

Det är inte ovanligt att gravida drabbas av klåda. Det kan vara hormonerna som påverkar huden eller kanske lider du av vätskebrist. 
I allvarliga fall kan klådan bero på förhöjda levervärden orsakade av graviditeten. Berätta för barnmorskan om din klåda så kan hon hjälpa dig med eventuell behandling.

Pappa/partner

Graviditeten blir än mer verklig med din kvinnas mage som växer och fosterrörelserna som du kan känna utanpå. Tiden för den beräknade förlossningen är inte så långt bort. Många par kan känna att de har fullt upp nu. Kanske har förädragrupperna börjat redan och ni har flera träffar inbokade närmaste tiden. Intervallen mellan besöken till barnmorskan blir också tätare snart. Det kan kännas som att ni behöver planera och ordna med praktiska saker inför förlossningen och förädraskapet. Prata med varandra om era förväntningar, er eventuella oro och andra funderingar ni har. Skriv gärna ner tankar eller frågor ni har och ta med er för att diskutera med barnmorskan vid nästa besök.

 

vårdguiden


Studentfirande

Idag ska vi fira älsklingens syster som tar studenten!! =D
Åh minns min egen student som om den var igår, men tänk att det faktiskt gått två år sedan man tog studenten!! redan!? det är helt otroligt vad tiden går fort..

RSS 2.0