Första grillningen i lägenheten :)

foto2141 (MMS)

Första grillningen i lägenheten :)


Längtar

Längtar till fredag!! =D
Då ska ni få reda på en hemlis som jag har men som är avslöjad av de flesta , men men på fredag släpper jag bomben iallafall ;)

The Pussycat Dolls - I hate this part


-Deprimerad-

Så trött och ledsen på allt!
Står inte ut längre om jag inte får en cigarett och mitt liv tillbaka!!!!!!!

Life is so unfair sometimes
...

Tjolahopp!

Vilket fint väder vi har idag!!
Har tyvärr inte orkat blogga på ett tag , har inte hänt så mycket intressant att skriva om heller så..

Men idag när älsklingen kommer hem blir det att åka iväg och titta på utemöbler till balkongen så kikar runt efter lite inspiration på google via sökordet : "balkongmöbler"

Och det här hittade jag :








De här på sista bilden är faktiskt de som vi ska åka och kolla på idag, och eventuellt lite andra utemöbler med då vi helst vill ha så att man får plats fyra personer på balkongen så man kan bjuda på middag utomhus i solen under sommaren ! Mys!
Men vi får se hur de blir.

Hemma

Hemma efter en dag fullspäckad med dramapedagogiks lekar, snacka om att man är trött, haha kanske är jag bara lat eller så beror det på att man oftast sitter still vid skolbänken.
Kul var det iallafall!
Ikväll då? händer det något kul??
För min del blir det nog tv om inte kanske en film och lite ostbågar som är kvar från i helgen, mums!

God morgon

Passar på att plugga lite innan man ska åka iväg till jobbet.

Ingen bio

Halloj!
har jobbat idag och sedan eftersom jag är så seg med pluggandet och fortfarande inte är klar så har jag suttit och pluggat fram tills nu, och nu känns de verkligen som att jag skrivit ner allt, förklarat allt, svarat på alla frågor, men ändå måste jag klämma ner 900 ord till för att det ska vara tillräckligt ... de 900 orden får jag sitta med imorgon kväll efter jobbet och tills det blir klart, Älsklingen har nog inget emot det utan njuter väl av att få sitta och nörda framför datorn med "diablo 2" ♥
Nu kan jag verkligen inte koncentrera mig på pluggandet och behöver ta lite helg! efter den här jobbdagen har jag värk i låren, vaderna och ryggen! inte mys kan jag lova.. men så blir det när man står och galgar upp en massa kläder och hänger ut dem i butik för att chefen sen ska ringa och meddela att det märket som man just hängt ut ska vi ha rea på sen så det är bara att packa ner det igen..
inte kul!
Sen var tanken att jag och älskling skulle åka till heron och kolla bio me Sara och Niclas men så blev det inte för att älsklingen inte orkar..

Så nu blir det ett mysigt skumbad för min del istället!
Vågar man hoppas på lite masage av älsklingen sen kanske ? I hope so!


Bild från: google

-

Vad fint väder det har varit idag! men självklart så har man ju suttit inne hela dagen och pluggat..
Vaknade vid 9 och käkade lite frukost sen vart det dags att sätta igång med plugget, men efter några timmar så fick det bli en välbehövlig paus med sällskap av mamma, pappa och brorsan som hade med sig semlor och en sockerbullelängd, gott!
Men sedan var man tillbaka till plugget igen och nu fastnade jag så behövde en paus och tog en dusch och nu blir det att tvinga bort Älsklingen från dataspelandet och sen ta kväll så jag får plugga imorgon efter jobbet istället!

hm...

Vädret höll inte vad det lovade imorse ! .. så tråkigt väder det är, så vad ska man hita på, kanske ordna lite mys till kvällen med ljus och någon bra film, om det inte kommer något bra på tvn såklart.
Fick ett efterlängtat paket på posten idag också, men vad det var tänker jag inte avslöja förens i början på april! hihi men så får det bli.

Nu dags för lite plugg innan Älsklingen kommer hem ♥

Godmorgon =)

Solen skiner och termometern visar +2 , det måste ju betyda att det kommer att bli en bra dag idag, eller??
Hoppas bara att det håller i sig och blir ordentligt med vår snart!


bild från google

Plugghäst!

Trött och inte alls motiverad till att plugga men ska läsa 20 sidor till, minst! *gäspar*

Fettisdagen! :) en semla kan man ju inte s...

foto2077 (MMS)

Fettisdagen! :) en semla kan man ju inte säga nej till den här dagen , eller hur ? :)


Fan !

Så typiskt! tvättmaskinerna var avstängda så all tvätt är dyblöt så nu har vi stått och vridit ur alla kläderna ch hängt upp dem och tvättstugan är bokad på tisdag !
Vilken otur man kan ha alltså!

.

Härlig dag det varit idag men fullspäckad med sysslor som man måste göra, men snart är tvätten klar så då ska jag och älskling gå ner och hämta den sedan blir det att ta ett varmt härligt bad, sedan blir det sängen för mig och imorgon PLUGG!!

God morgon!

Vilken underbar morgon !
Idag ska vi minsann hinna med en promenad i det vackra vårvädret =)



Igårkväll kollade vi på "eat pray love" och den var jättebra! Snacka om att man blev sugen på att bara åka iväg till exempelvis Italien och bara vara där i flera veckor och träffa nya vänner, lära sig pråket och bara vara!
Men personligen är jag nog alldeles för feg för att dra iväg sådär utan att ens ha bokat hotell (som Julia Roberts gjorde i filmen)!

Nee, nu är det dags för frukost !

Sådär hemkommen från föräldrarna och nu ha...

foto2070 (MMS)

Sådär hemkommen från föräldrarna och nu har man tillochmed hunnit laga couscous-korv wook så nu blir de filmmys och middag me sjuklingen min , som film: "eat pray love" med Julia Roberts och svenska Tuva Novotny


...

Nu kom Älsklingen hem med feber, stackarn ♥

Trött!!

Usch vad trött jag är!
Juste förlåt men glömde att ta kort på mig och Älsklingen förra helgen efter att vi klätt ut oss! men vi klädde ut oss till :



Jajjemen , Helan och Halvan ! men vi var inte ensamma med den idén på festen, så lite mislyckat vart de ju.

RSS 2.0